כאבים קשים ברקטום בפנים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/03/2008 | 13:59 | מאת: רוחמה

מחבר: רוחמה (לשליחת דואר אלקטרוני) תאריך: 5.3.2008 שעה: 13:53 ד"ר שלום רב זה כחודשיים הצטרפו לכאבים הנובעים מהניתוחים בחוט השדרה גם כאבים בלתי ניסבלים ברקטום בחלק הגבוהה. בבדיקות אצל פרוקטולוגים נאמר כי הכל בסדר. הכל מתייחס לכאבי העיצביים. יש לי פגיעה עיצבית קשה כתוצאה מ-2 נתוחים בחוט שדרה באזור T6-8/ האם מישהו ניתקל בתופעה נוראית כזאת האם מישהו סבל או סובל מכאבים נוראים כאלה, בנוסף לכאבים עיצביים נוירופטיים קשים בכל הגוף? הכאב נורא ןלא יעזור קצף או פרוקטוגלבינול. הכאב הנורא הוא גם כאשר אין יציאה אבל כאשר יש יציאה ולו אף הרכה והקלה ביותר אני מטפסת על קירות וזועקת עד השמים. וזאת התופעה היום יומית גם כאשר אין לי יציאה. הרקטום שורף כואב ודוקר כמו גם יתר הגוף בעיקר הרגלים ממש טראומה גופנית. תודה וחמה

07/03/2008 | 17:47 | מאת: ד"ר עודד זמורה

רוחמה שלום, צר לי לשמוע על סבלך. אם אכן נבדקת על ידי מומחים טובים בתחום הכירורגיה הקולורקטאלית ואין שום ממצא, כולל שלילת בעיות בהרפיית רצפת האגן, מומלץ להתייעץ עם מרפאת כאב. אם לא נשללו בעיות בהרפית רצפת האגן או ממצא אגני אחר מומלץ לפנות לבדיקה חוזרת אצל מומחה בכירורגיה קולורקטאלית.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה