כאבים בבטן

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

17/02/2008 | 10:14 | מאת: david.m.

שלום כבר הרבה זמן שאני סובל מכאבים בבטן בעבר עברתי בדיקה ואובחנתי כרגיש מאד ללוקטוז אני לא הסכמתי לדבר איך באמצע החיים אני רגיש ללוקטוז אז קניתי מספר ספרים של רפלקסולוגיה והתחלתי לטפל בעצמי עכשיו אני אוכל מוצרים חלביים אבל עדין יש לי כאבים בבטן בצורה קיצונית שאני עושה לחיצות וגם בבוקר אני הולך לשירותיים כ3 פעמיים הכאבים מאד מלחיצים אותי מה לעשות

23/02/2008 | 21:44 | מאת: ד"ר עודד זמורה

המלצתי היא ללכת לגסטרואנטרולוג ליעוץ ולנסות לפעול לפי המלצותיו.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה