פוליפ אנלי שנראה שפיר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/06/2007 | 13:10 | מאת: איתן

שלום רב אבקש מאד לדעת כיצד מתבצעת כריתת פוליפ אנלי שפיר בשיטה הקלה ביותר לפציינט בתודה איתן

08/06/2007 | 18:30 | מאת: ד"ר עודד זמורה

איתן שלום, קשה לומר חד משמעית מבלי לבדוק אותך מהי הדרך הטובה ביותר (וכמובן הקלה היותר למטופל) לכרות את הפוליפ, שכן ישנם פוליפים במיקומים שונים, גדלים שונים, וכד'. כעקרון כמעט כל פוליפ אנאלי מומלץ לכרות באופן מסודר בחדר ניתוח, עם הרדמה כלשהי, שיכולה להיות הרדמה כללית, איזורית (חצי גוף) או לעיתים מקומית, לפי צרכי המטופל ומאפייני הפוליפ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה