דם בצואה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/06/2007 | 18:16 | מאת: קרן

שלום בחודשיים האחרונעם יש לי כאבים חזקים בצד שמאל של הבטן,ממש מתחת לצלעות,כמו דקירה ארוכה,כאבים שהולכים ובאים. ביומיים האחרונים הבחנתי גם בדם בצואה,לא דם טרי אלא ממש כמו חתיכת בשר קטנה ואדומה מה זה יכול להיות? (בעייה במעי הגס למשל?) ולמי עליי לפנות? תודה

08/06/2007 | 17:40 | מאת: ד"ר עודד זמורה

קרן שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה, עקב השתתפות בכנס מקצועי. תלונותיך יכולות להגרם ממגוון גדול של סיבות, מרביתן לא מסוכנות, וכמובן שאיני יכול להציע אבחנה ספציפית באינטרנט. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג או לכירורג לבירור.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה