חוט לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/06/2007 | 16:17 | מאת: נויה

שלום רב, לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח לתיקון פיסורה. עד היום נשאר לי בפי הטבעת חוט שקוף בגודל של 6 מ"מ שנאמר לי ע"י המנתח שיפול לאחר כשבועיים לאחר הניתוח השאלה שלי למה חודש וחצי אחרי הניתוח והחוט עדיין לא נפל?? האם זה בעייה?? האם יש לגשת לכירורג דרך קופ"ח שיסיר את החוט? או שמא לחכות שייפול לבד?? תודה נויה

08/06/2007 | 19:01 | מאת: ד"ר עודד זמורה

נויה שלום, אין לי דרך לדעת איזה סוג ניתוח בדיוק עברת ובאיזה חוטים השתמשו על סמך תאורך בלבד. אם נאמר לך שהחוט יפול לבד, כנראה שהשתמשו בחוט נספג, ובסוף הוא אכן יפול. אם יש ספק. מומלץ להתייעץ עם הכירורג המנתח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה