דקירות בבטן בצד שמאל (משמאל לפופיק)

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/05/2007 | 13:58 | מאת: אלי

שלום, מזה כמה שבועות אני מרגיש דקירות בצד הבטן משמאל לפופיק.היציאות שלי כבר כמה שנים רכות,ממש בהתחלה הן קשות ומיד כשיוצא החלק הקשה אני משלשל,לרוב אני מרגיש גירודים לאחר הישיבה ולגזים יש ריח חזק במיוחד,נאמר לי שזה קיבה עצבנית,לאחרונה כפי שציינתי יש לי דקירות בצד השמאלי התחתון של הבטן,אני נמצא כעת בתקופת מעבר עבודה וחשבתי אולי זה דבר שמחזק את העובדה כי זו באמת קיבה עצבנית.רצוי לציין שאני משתמש בכדור בשם סרוקסט באופן קבוע כבר בערך 5-6 שנים האם יש לעובדה זו קשר למתרחש. תודה מראש

30/05/2007 | 20:10 | מאת: ד"ר עודד זמורה

אלי שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה. תלונותיך יכולות להגרם על ידי "קיבה עצבנית" (היום אנו קוראים לזה מעי רגיז) אך יכולים גם להגרם מסיבות רבות אחרות. איני יודע איזה בירור עברת ולכן איני יכול לומר דברים יותר ברורים. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג ליעוץ עם כל המידע הרפואי שבידך. שיהיה בריאות.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה