כאבים נוראים לאחר שימוש באנטרולין

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/02/2020 | 12:20 | מאת: אור

שלום רב, אחרי ביקור אצל פרוקטולוג, נאמר לי שיש לי פיסורה כרונית. חייבת לציין שהשתמשתי ברקטוג׳סיק (עד לביקור). לפני כיומיים התחלתי להשתמש באנטרולין כשלוש פעמים ביום. והכאב..החריף..ונראה..שגם..המצב..נהיה..פחותטוב.... האם זה לגיטימי שהכאב צורב ובלתי נסבל? ובהוראות רשום שיש להחדיר את קצה המוליך אל תוך הרקטום כדי להחדיר את הקרם פנימה ומצוין כי יש להוציא כמות של כ 1 ס״מ...איך ניתן לדעת שמחדירה בדיוק 1 ס״מ אם המוליך אטום ורק דרכו אמור החומר להכנס..? והאם זה נורא אם מוחדר יותר? והאם ניתן להשתמש עם שתי המשחות לסירוגין? אודה לתשובות ומלצות בהקדם האפשרי, תודה

נשמע שאת סובלת מהפיסורה והכאבים שאת מתארת הם כאבים קלאסיים של הפיסורה. את אמורה להרגיש בערך כמה חומר את לוחצת החוצה. לא נורא אם מוחדר קצת יותר מידי. את יכולה להשתמש בשתי המשחות אבל אני לא בטוח שזה יעזור יותר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה