שימוש באנטרולין זמן ממושך

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

31/01/2020 | 07:36 | מאת: אבי

אני משתמש באנטרולין כבר יותר מחודש, ללא שיפור. האם אפשר להמשיך לעוד חודש

כן

06/02/2020 | 16:17 | מאת: לירון

התרופה מותרת לשימוש בהריון? הפרוקטולוג שלי רשם לי מרשם והרופא משפחה אמר שאסור וגם בעלון של התרופה מצויין שאסור בהריון

את צודקת ההנחיות סותרות. עלון התרופה מציין שאסור. מצד שני תרופה כמעט זהה בשם ניפדיפין שהייתה נרקחת ע"י הכנה רוקחית הייתה מותרת בהריון. הייתי מנסה לברר ספיציפית מול הגניקולוג שמבצע את מעקב ההריון שלך .

07/02/2020 | 21:09 | מאת: לירון

מה ההבדל בין נפידיפין לאנטרולין? במידה והנפידיפין מותרת בהריון ומשיגה מטרה זהה אולי אוכל להשתמש בה

למעשה האנטרולין מכילה ניפדיפין יחד עם תוספת של חומר אלחוש מקומי - לידוקאין. הבדל נוסף הוא שאנטרולין מגיעה כמשחה מוכנה בעוד שניפדיפין נרקחת במקום ע״י הרוקח בבית המרקחת.

09/02/2020 | 10:50 | מאת: לירון

וניפידיפין מותרת בהריון?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה