דם בפי הטבעת אצל בחורה צעירה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

18/01/2020 | 14:07 | מאת: דניאלה

שלום ד"ר אני כבת 25. לפני כבערך יומיים כאשר היתי בשירותים ועשיתי את צרכי ראיתי כמות של דם על הנייר, יום אחר-כך שוב ראיתי כמות של דם. לא הרבה אבל גם לא מעט. גם במי האסלה היו נראים אדומים. היה גם ממש טרי, וגוש ממש קטן של דם עבה וכהה. אני אציין שאין לי כאבים או חום או סחרחורת או כלום , אף פעם לא היו לי טחורים או פיסורה. אני בחורה בריאה . בעת הצרכים לא כואב לי, אני עושה מאמץ רגיל. כמובן שלאחר מכן גם אין לי כאבים, אומנם יש אי נוחות קטנה שמורגשת בקושי אבל ממש לא דבר שמזכיר כאב, בכלל לא. מה דעתך בדבר הבעיה? תודה רבה

דימום כמתואר בבחורה צעירה הסבירות הכי הגיונית היא שמדובר בטחורים. אולם אי אפשר לדעת בוודאות עד שלא בודקים. ישנן עוד סיבות לדימומים שאומנם פחות שכיחות בגיל זה. בכל מקרה, פני לבדיקת פרוקטולוג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה