טחורים חיצוניים כואביםםם

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

05/12/2019 | 12:43 | מאת: גלי

שלום רב! אחרי ארבעה ימים של כאבים נוראיים,אינספור משחות,פגים מקררים ומה לא בעקבות טחור גדול חיצוני שגם דימם מעט בניגוב. פניתי לרופא והוא ראה טחור טרומבוטי,המליץ על מלח אנגלי ומשפחה נוספת עד לתור לפרוקטולוג שנקבע לי ליום ראשון. היום ישנה הקלה מסויימת,בטחור נכנס פנימה ואני מרגישה כאב פנימי וגרד כואב,אבל פחות. השאלה היא אם הכאבים ייעלמו בכלל,כדאי עדיין ללכת לפרוקטולוג?הוא יצליח לראות משהו אם זה יחלים? תודה על התשובה!

אם הכל עובר אזי אין הכרח בבדיקה נוספת. בדכ כאבים מטחורים חולפים מעצמם אחרי מספר ימים של טיפול שמרני.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה