שאלה על פיסטולה בין המעי לשלפוחית השתו

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/11/2019 | 05:39 | מאת: קובי

שלום איך מאבחנים פיסטולה במעיים מרגיש שמשו נדבק לי למערכת השתן שזה לא המעי נדבק לשלפוחית השתן כןל מגע קטן באשכים ובמערכת השתן עושה לי כאבים חזקים שעשו לי mri מעיים לא ראו שום פיסטולת אני סובל מכאבי מעיים שנה בערך האם יש מצב שיש לע את זה כואב לי אשכים גם וכול מגע קטן שם עושה לי כאכים ממש חזקים וצריך כול הזמן לללבוש בוקסרים רחבים כי עם לובש משו צמוד זה לוחץ לי עם כול אשכים והבטן ועושה יותר כאבים מה הסיכוי שיש לי את זה ?תודה

כאב באשכים בד"כ מקורו אינו במעיים אלא במקרים בהם יש בקע מפשעתי גדול המכיל לולאות מעיים. פיסטולה מהמעי לשלפוחית השתן ניתן לאבחן בבדיקת CT או MRI .

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה