עור חלש ורגיש בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/10/2019 | 21:52 | מאת: גיי_פיסורה

שלום, לאחר טיפול בפיסורה באמצעות אנטרולין, שמן פרפין וסיבים תזונתיים, עדיין יש בעיה מסוימת. יש לעור מעין רגישות כזאת, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה. העור שם באזור מאוד רגיש וביציאות מורגש כאב, ניסיתי להרגיש מה קורה שם עם האצבע, אבל לא מורגש פצע מסוים. לאחר היציאות עצמן כן מעין חתך שלפעמים מוריד דם על הטישו. לאחר פיסורה, העור צריך להיות ככה? זה משהו שצריך להשתפר עם הזמן? אני מפחד שמדובר על משהו כרוני. מה השכיחות של פיסורה כרונית?

נשמע כהמשך תסמינים קלים של הפיסורה. יש להמשיך להקפדי על הטיפול ולחזור לרופא המטפל לבקורת והערכה.

29/10/2019 | 20:29 | מאת: גיי_פיסורה

תודה על התשובה. קבעתי תור ואמשיך עם שמן הפרפין והסיבים התזונתיים, אבל האם להמשיך גם עם האנטרולין? כי זה נאמר לי לקחת למשך 10 ימים, וכבר הפסקתי עם זה.

אפשר להמשיך

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה