נייר טואלט וניקיון.... ארצות הברית

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/10/2019 | 12:01 | מאת: דוד

ד"ר שלום כרגע נמצא בארצות הברית הנייר טואלט מסוג לא רך כפי שאני רגיל וניקיתי המון פעמים בכל מקרה הופיע לי בניגוב בצד של הנייר משיכה קלה של דם ממש קטנה וכל היום שרף לי למטה לא היה מעולם. הנייר באמת גס והשתמשתי גם בכוח בכל מקרה שורף לי מאתמול יש ברשותי גנטתרים קרם שלקחתי מהארץ האם מתאים? האם לנסות לקנות משהו בבית מרקחת? בבדיקה קלה עם נייר טישו אין דם אבל התחושה המעט שורפת עדיין קיימת אומנם חלשה מה ההמלצות ותודה מראש

שלום, אכן ייתכן כי בניגוב אגרסיבי נגרמה פציעה שטחית, או שישנה פיסורה. אני לא מכיר את המשחה הספיציפית שיש לך. ממליץ בשלב זה לבצע אמבטיות ישיבה -לשבת באמבט עם מים חמימים למשך כ 15 דקות. בנוסף להקפיד על שתיית נוזלים רבים והרבה סיבים, ירקות ופירות - שהיציאות יהיו רכות, ולא לנגב אחרי יציאות אלא לשטוף. אם זה ממשיך להציק לך - פנה לבדיקת פרוקטולוג.

17/10/2019 | 12:34 | מאת: דוד

ד"ר תודה על תגובתך אין לי אפשרות לאמבטיה יש הקלה לאחר יומיים אין דם אך עדיין מידי פעם הרגשה קלה של אי נוחות אני משתמש במשחת תינוקות כמו עדינול האם נכון לדעתך להמשיך בה?

אם זה עוזר לך אז כן

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה