פיסורה. כמה פעמים למרוח משחה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/09/2019 | 11:07 | מאת: רות

האם אפשר למרוח יותר מפעמיים את הרקטוגסיק? כי אם לא זה המון שעות בלי וזה כןאב. מורחת פעם אחת וכשעה אחרי יש לי יציאה ואז שוטפת את האזור ובעצם החןנר כבר מפסיק לפעול לא כך? אז אפשר למרוח שוב? מה הסכנות אם מורחים מעבר לכמות המותרת? 2. האם צריך להחדיר פנימה? כי כבר 10 ימים שיש קצת שיפור אך עדיין כאבים עזים ורק אמז התחלתי גם להכניס טיפה פנימה לנרות שכואב 3 למה אי אפשר לשלב בין 2 משחות אנטרולין ורקטוגסיק? 4. אשמח לשמוע את ההבדלים בין שתי המשחות. כי משום מה האנטרולין כבר לא הכי טובה לי.. קצת שואפת וגורמת לדינום וכאילו להצרה נוספת... מוזר כי בעבר ניפגיפין עשתה לי טוב

לא מומלץ להשתמש בשתי המשחות במקביל. לא מומלץ להשתמש יוצר מהכמות המומלצת. עלול לגרום לתופעות לוואי ולאוו דווקא לזרז ריפוי. הריפוי אינו תלוי רק במשחה אלא בהתאמה הדיאטה והסדרת היציאות. לא להחדיר פנימה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה