שאלה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

20/09/2019 | 16:34 | מאת: שואלת

שלום, זו שוב אני עם פצע הניתוח שלא נסגר 9 חודשים.. לקחתי כמה ימים הפסקה מהטיפול וחזרתי לטפל.. ומסתבר שלפני שבוע התחילה לגדול לי באמצע הפצע רקמת גרנולציה ביתר/עודף.. עלתה כבר מעל הפצע והשוליים במקום להתחבר אחד לשני התחברו אליה.. זה קרה די מהר.. בגדול הפצע נסגר (נוצרה גבעה) אבל לא טוב.. אני צריכה לפנות לכירורג פלסטיקאי.. ויש עוד זמן עד לתור.. השאלה מה הבעיה שיישאר ככה אם הפצע סגור סוף סוף..? הרי זו היתה המטרה.. האם לדעתך יוציאו את הרקמה? יעשו הטריה כירורגית? האם זה פרוצדורה כואבת? אני בלחץ.. ממש אשמח לתשובה.. תודה רבה

תלוי איך זה נראה. אם נסגר אזי זה טוב. לא בהכרח צריך להוציא הרקמה. צריך לראות כדי לתת מענה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה