פצע ליד פי הטבעת מה זה יכול להיות

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

13/09/2019 | 22:43 | מאת: שון

בימים האחרונים אני שם לב שיש לי פצעון ליד פי הטבעת הוא מדמם ואני לא יודע מה זה , חשוב לציין זאני לא מרגיש כאב או משהו, רק שאני נוגע בו ממש או שאני מנגב כי זה משפשף אותו, אני יכול לשבת הכל חופשי , אני מקווה שזה לא מורסה צירפתי תמונה שתוכל לראות

זה יכול להיות שארית אבצס שנפתח והתנקז. או פתח של פיסטולה סביב פי הטבעת (תעלה המחברת בין הרקטום לעור סביב פי הטבעת). עלייך לפנות לכירורג פרוקטולוג לצורך בדיקה ואישוש האבחנה וטיפול בהתאם.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה