פיסורה כאבים בשריר

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/08/2019 | 07:56 | מאת: מי

שלום, האם פיסורה יכולה לגרום לכאב לוחץ, מן לחץ, או כאב שדומה לשריר תפוס? שאני נוגעת חיצונית בפי הטבעת ולוחצת פנימה לא באזור הפצע, אז יש מן כאב פנימי כזה. האם נובע מספאזם של השריר? המון תודה!

הכאב יכול לבוא בצורות שונות, אך בד״כ זה יהיה כאב עז בזמן יציאה ואחריה נמשך מספר שעות, בד״כ שורף, לעיתים פועם. לעיתים הכאב יכול להקרין למיקום אחר, כמו לרגל או לצד.

15/08/2019 | 05:15 | מאת: מי

תודה על המענה, אני מרככת את היציאות שלי מאוד. אם כך האם ייתכן שהכאב לא מאוד גדול בזמן היציאה, ולאחר מכן מתגבר במשך שעות?

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה