שריפה בפי הטבעת שעה וחצי לאחר יציאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/08/2019 | 10:40 | מאת: Me

מתמודדת עם פיסורה כמה כמה חודשים, לאחרונה הכאב החד בעת יציאה הפסיק , הכאב קל והופיעה תופעה מוזרה . שריפה בפי הטבעת שמופיעה כשעה וחצי /שעתיים לאחר כל יציאה. ממה זה יכול להגרם? משתגעת כבר תודה!

באמת קצת מוזר, אבל יכול להיות שזה עדיין סימפטומים של הפיסורה שנרפאית. או שקשור לאוכל שאת אוכלת, כגון מאכלים חריפים, חומציים .

01/08/2019 | 16:04 | מאת: Me

תודה על המענה. האם חס וחלילה שריפה יכולה להעיד על משהו אחר? חמור יותר?

אני לא חושב. בכל אופן, חשוב להיבדק כדי לקבל מענה מדוייק יותר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה