ניקוז אבצס- נסגרה הצלקת אך יש עוד

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/07/2019 | 23:32 | מאת: אוריה

שלום וערב טוב לפני שבועיים/ שלוש פניתי לכירורג לפתיחת אבצס. הצלקת כמעט ונסגרה לחלוטין יש עוד חור קטן קטן בסוף הצלקת. בהרגשה יש שם עדיין גולה של אבצס ועדיין יוצא מהחור מוגלה. הצלקת כמעט ונסגרת וזה לא נראה כי כל המוגלה יצאה. מה אני צריכה לעשות? לגשת לכירורג שוב פעם? הגוף יספוג את המוגלה שנשארה בפנים? זה עדיין מפריש והוד רגע נסגר תודה רבה על התשובה

שלום אוריה. אכן כדאי לגשת להיבדק ע"י כירורג לוודא שזה נוקז במלואו ואין הישנות של האבצס.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה