פיסורה ונורמלקס כטיפול

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

16/07/2019 | 14:34 | מאת: מיכל

לפני כשבועיים התחלתי טיפול בנורמלקס ואנטרולין לפיסורה. הטיפול עוזר ויש הפחתה בדימום וכאבים. כעבור שבועיים של טיפול בנורמלקס החלו לי כאבי בטן ותחושה של גזים כלואים. האם זוהי תופעת לוואי של הנורמלקס? חוששת להפסיק אותו כי הוא ממש עוזר ליציאות ולפיסורה. תודה

יכול להיות שהנורמלקס גורם לתופעות של גזים ואכבי בטן. הייתי משתדל להימנע משימוש ממושך בו ולנסות לרכך היציאו באמצעים טבעיים יותר כגון אכילה נכונה , יחד עם תוספי סיבים טבעיים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה