שערה הפוכה בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

30/06/2019 | 01:17 | מאת: נתי רמי

אני בן 16 סובל מזה שנתיים מכאבים באזור עצם הזנב ,בעיקר בישיבה ובמאמץ הייתי אצל רופא עור נתן לי פוסידין קצת עזר אבל המשיך עוד פעם הכאב, לאחר זמן מה ,הרופא הפנה אותי לכירורג הוא קבע שאני צריך לעשות ניתוח ,אני חושש מהניתוח ,נראה לי שהניתוח קשה כי יש לי כמה מוגלות ,רציתי לדעת מה אפשר לעשות ,האם יש עוד דרך לטפל בבעיה ללא ניתוח בבקשה מחכה לתשובה , יש תאריך לניתוח תודה רבה

שלום, הכל תלוי בעד כמה אתה סובל מהבעיה מבחינת כאבים והפרשות. אם אתה סה״כ מסתדר עם זה וזה לא מפריע לך ביומיום אזי אין הכרח בניתוח. אבל נשמע שאתה אכן סובל ולכן הפתרון היחידי הוא ניתוח. הניתוח אינו קשה בד״כ, אם כי ההחלמה יכולה להיות ארוכה יחסית ומורכבת בעיקר מבחינת ריפוי הפצע הניתוחי.

16/07/2019 | 14:17 | מאת: אסתר

אישית כסובלת מאוסטואופורוזיס קל אני לוקחת דנסטי סידן אמורפי שעשה ניסים עם גופי ומכאוביי. שנים קיבלתי סידן ללא תועלת ככה שישנה חשיבות רבה לנטילת תוסף איכותי. דנסיטי בהחלט תורמת לבריאות הגוף

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה