דם בצואה קבוע מטופל איואיטס וטיפול מונע שחפת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

27/05/2019 | 01:12 | מאת: נדים

שלום אני בן 45 ויש דם קבוע בצואה בכל פעם שאני ניגש ובתקופה האחרונה מעל ארבעה פעמים ביום עם כאב בבטן צד שמאל מקבל תרופה סטרואידים היום במינון 20 ו טיפול מונע שחפת 300 מג בוצע קלוסקופיה נמצא פולים ממתין לתדובה וטחורים פנימיים אבל מצבי מאוד רע לאור הדבר הזה מלווה בכאבים בצד שמאל לבטן תחתית

שלום נדים, הגסטרואנטרולוג שבימע את הקולונוסקופיה היה אמור לתת לך הנחיות לגבי הפוליפ. האם הוא נכרת? הדימום אומנם יכול להיות מטחורים אבל טחורים לא גורמים לכבי בטן. על כן חשוב שתיבדק בהקדם ע״י כירורג או פרוקטולוג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה