צריבה קשה עד כדי אובדן הכרה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

14/05/2019 | 10:07 | מאת: שמעון

דר שלום לפני שבוע עברתי ניתוח להסרת קונדילומות בפי הטבעת כולל תפרים ונפיחות הכאב לא מרפה ולמרות שטיפה מרובה במים וסבון כנתבקש עדיין יש שאריות צואה נוצר באיזור הנגוע צריבה בלתי נסבלת האם ישנה משחה כלשהי או אמצעי אחר להרגעת המקום הסבל נורא עד כדי יאוש לחיות

שלום שמעון, ישנן משחות מקומיות להרגעה של כאב וצריבה בריריות כגון משחת ג'ל עזרקאין. בכל מקרה חשוב לפנות לבקורת לרופא המנתח בהקדם במידה והכאבים כ"כ נוראים.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה