צניחת רקטוםחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/05/2019 | 17:59 | מאת: אילנה

יד לי צניחת רקטום בינןנית לא מעונינתבניתוח כי יש לי מעי רגיז עם שלשולים רציתי לשאול האם אפשר לקחת אקמול לסבל הזה גורם לצריבה לאי נוחות האם ניתן למרוח משחה ולקחת אקמול נגד הצריבה זה אמורלצרוב?

אני לא בטוח שאקמול יעזור לצריבה. כאשר יש צניחה של הרקטום אזי יש רירית של הרקטום חשופה מחוץ לפי הטבעת, ואז יש הפרשות וזה גורם לצריבה ואי נוחות בעור. להקלה סימפטומטית אפשר להיעזר במשחות להרגעה מקומית על העור כגון בייבי פסטה, או עזרקאין.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה