קןלנסקפיה קצרה שעשיתי מסתוכל הכול תקין ויש כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

11/05/2019 | 00:54 | מאת: עידן

שלום יש לי תקופה ארוכה כאבים חזקים בבטן שמאלית תחתונה לוחץ לי שם שמקפל רגל כמו שריר שיתנפח הרבה גזים יש מהצד השמאלי וכאבים חזקים במשך 24 שעות ביממה ללא הפוגות גם עיוותיפ.וחלק מהיןם לא עיותתים יש גם עצירות קצת זה התחיל מעצירות כול הסיפור אחר כך התחיל כאב בצד השמאלי ללא חום או הקאות עשיתי קולנסקפיה קצרכ שנבדקה המעי הגס השמאלי עד 35 סמ רציתי לדעת עם יצא תקין זה שולל איסכמיה בצד השמלאי של המעי למרות שנבדק רק עד 35 אשמח לדעת אמרו לי היתי בתל השומר אמרו לי לגיע למראפות חוץ ושישיקלו לנתח אותי אשמח לדעת על שאלה שלי גם תודה מסתוכל מהמצב תודה

שלום עידן הסיפור שלך לא ברור. על מה ינתחו אותך אם לא מצאו כלום? האם עשית גם בדיקת ct ? הקולונוסוקפיה הקצרה שוללת פתולוגיות עד גובה הבדיקה שבוצעה. לא מעבר לזה. פנה למרפאה כירורגית לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה