פיסורה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/04/2019 | 09:49 | מאת: נטלי

בת 32 אחרי 2 הרויונות.מאז ההאויונות סובלת מפיסורה.הייתי אצל פרקטולוג נתן משחה וריכוך צואה.לא עזר הלכתי לקנות משהו אבעי מבית מרקחת זה עוזר כבא שבוע חא היה לי כלום.אני עכשיו רואה בעת ניגוב כמו טיפות דם בהיר על הנייר.במאי יש לי תור חוזר.האם הדם יכול להיות מפיסואה או משהו אחר?

שלום נטלי, הדם בהחלט יכול להיות מהפיסורה. זה אחד הסימפטומים של פיסורה. (אם כי יש עוד סיבות רבות אחרות אפשריות לדימום) חשוב בכל זאת להיבדק שוב כפי שמתוכנן.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה