כמה זמן נהוג למרוח?

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/04/2019 | 15:00 | מאת: אסף

שלום, קיבלתי מהרופא מרשם לאנטרולין קרם למרוח בעקבות פיסורה. א. אני מורח פעמיים ביום, למשך כמה זמן נהוג למרוח את הקרם כדי שיעזור לפיסורה? ב. אני מורח וגם מכניס טיפה בפנים כדי שיגיע לפיסורה עצמה, זה בסדר? ג. עד שקיבלתי את המרשם לאנטרולין הייתי מורח קרם של פרוקטוגליבנול וזה היה עוזר לפיסורה לאיזה שבועיים אבל אז הפיסורה הייתה חוזרת, האם האנטרולין אמור לעזור יותר לפיסורה? תודה.

שלום אסף, מקובל לטפל למשך כ 4-6 שבועות. זה בסדר להכניס מעט בפנים. אמור להיות מוליך עם המשחה שמיועד לעזור לך להזריק החומר פנימה. האנטרולין הינה משחה ספיציפיתת לפיסורה המכילה חומרים אחרים מאשר הפרוקטוגליבנול שמיועד לטחורים. לכן אנטרולין אמור לעזור יותר.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה