פיסורה שנגמרה לכאורה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

22/04/2019 | 20:51 | מאת: חגי כהן

שלום רב לאדוני אני משתמש כמה חודשים בניפידיפין בעבות פיסורה קלה השתמשתי גם לסירוגין בפגלקס אני הולך לכירורג כמה חודשים כל כמה שבועות מדובר במומחה אמיתי דוקטור קולר מנהל מחלקת כירורגיה במרפאות החוץ של מעייני הישועה אני סובל גם מ anxiety disorder unspecified כך שזה מה שהפך לי את הבטן הרבה שנים רק לאחרונה התחלתי לטפל בה עם ציפרלקס בגירסה גנרית של טבע מה שגורם לעיתים ליציאות רכות מדי וזה חד משמעית לא טוב לפיסורתיים אך התחלתי את הטיפול לאחר שהרופא אמר שאין פיסורה יותר הוא אמר לי את זה לפני כמה שבועות הוא הורה לי להפסיק את השימוש במשחה אך קשה לי כיון שאני חושב שיש לי אני מרגיש גירוד קל ומעצבן מאוד לכן אני רוצה להמשיך להשתמש במישחה זה מרגיע אותי ואת הכאב מה עלי לעשות אני אובד עצות הוא מומחה אמיתי

שלום חגי, אני מציע שתסמוך על הרופא שבדק אותך מספר פעמים והתרשם שהחלמת. הגרד יכול להיות מסיבות אחרות ולאו דווקא מפיסורה. במידה ואתה מוטרד פנה שוב לבדיקה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה