כאב חד מאוד לפני יציאה

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

07/03/2019 | 21:49 | מאת: אור

שלום רב מקווה שהגעתי למקום הנכון... לאחרונה, יש לי כאבים לפני כמעט כל יציאה. העניין הוא שזה כאב שלא כל כך ניתן להסביר כי זה כאב פנימי ומרגיש כאילונכל האעזור התחתון תפוס חזק ל6-7 שניות. לאחר מכן כשאני הולכת לשירותים, הכל בסדר והכאב כמובן לא מופיע יותר עד לפעם הבאה. ההרגשה היא שהגוף מאותת לי ללכת לשירותים בצורה מאוד מוזרה.... לאחרונה זה כל יום קורה ותמיד זה היה לי לעיתים רחוקות . אשמח לדעת מה זה יכול להיות?

שלום שלי, אכן מה שאת מתארת קצת לא ברור. בד״כ פתולוגיות שונות בתעלה האנלית יגרמו לכאבים בעקבות או בזמן יציאה (כגון פיסורה או טחורים),. אצלך לעומת זאת את מתארת כאב שמוקל בעקבות היציאה.  יכול להיות שנגרם בעקבות קושי בהתרוקנות? קשה לי לומר בשלב זה. מציע שתיבדקי באופן מסודר ע״י פרוקטולוג מומחה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה