הרגשה מוזרה בשלפוחית השתןןן

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/03/2019 | 05:13 | מאת: אופיר

שלום סובל חצי שנה מכאבים במעיים בזמן אחרון מרגיש שנשדבק משו לשלפוחית השתן שלי יש מצב שזה פיסטולה ? כןל נגיעה קטנה באשכים עושה כאבים חדים שם והם ממש רגישים הרגשה שמשו נדבק לשם ויש חשש שיש לי קרוהן לפי כירוג עוד לא 100 אחוז אבל מזה מרגיש משו מוזר בשלפוחית השתן שלי רגישים מאוד ומרגיש שנדבק משו לשם תודה

שלום אופיר, רגישות באשכים אינה ממש קשורה לשלפוחית השתן. מדוע אתה מתייחס לשלפוחית השתן? השלפוחית נמצאת במיקום אחר לחלוטין. במידה ויש לך כאבים ורגישות על האשכים עליך לפנות לבדיקת אורולוג.

06/03/2019 | 22:43 | מאת: אופיר

שלום דוקטור אין מצב כזה שאולי המעי נדבקלאשכים ןזה עושה לי תרגישות והכאב באשכים?אורולוג בדק אותי ואמר שהם תקינים לפי דעתו אןלע המעי נדבק לאשכים ?איזב בדיקה מאבחנת זאת קבעתי תור לאורלוג באופן אמבולטרי אבל מה אתה חושב על מה שאמרתי אשמח תודה

יכול להיות בקע במפשעה שיורד לכיוון שק האשכים. כדי לאבחן צריך להיבדק ע״י כירורג.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה