פיסורה. כאבים. חזקים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

03/03/2019 | 23:46 | מאת: מירים נועה

שלום דוקטור לפני שבועיים התגלה אצלי פיסורה ואני סובלת כמובן שמשתמשת במרכי צואה. רציתי לדעת עם השימוש בניפדפין 0.2 עושה כאב חד וחזק יותר כאשר יש שם ערמת זקיף... או להמשיך למרות שזה מרגיש לי שעושה יותר גרוע.... אציין שמבחינת תזןנה אני מקפידה לפי הכללים וגם רק מקלחות .

שלום המשחה לא אמורה לעשות לך יותר רע. אני לא מבין מה זה ערימת זקיף? בד"כ נותנים מספר שבועות למשחה לעבוד- עד כ 6 שבועות. חשוב להקפיד שהיציאות תהיינה רכות אחרת זה לא יעבוד. בכל מקרה אם אין שיפור תחזרי לכירורג שבדק אותך ונתן לך את המשחה. לעיתים בהיעדר שיפור ממליצים על ניתוח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה