דברוקוליטיס סיבוךךךךך

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

01/03/2019 | 22:41 | מאת: אופיר

שלום יש לסבא שלי גילו דברוקליטיס וזה נדבק לו לשלפוחית השתן האם הוא יצטרך לעבור ניתוח בגגל שזה נדבק הדלקת לשלפוחחת שחכתי לשאול את הרופאים מה הטיפול לכך

שלום אופיר, זה תלוי... קודם כל במצבו הבריאותי והגופני של הסבא שלך. כלומר הגיל שלו, מחלות הרקע, האם הוא כשיר לעבור ניתוח... שנית כל - האם הדיברטיקוליטיס אשר נדבקה לשלפוחית גרמה לבעיות? סימפטומים? האם אושפז בעקבות הדלקת? האם היו זיהומים בדרכי שתן. אם אכן הדיברטיקוליטיס גרם לבעיות ואם הוא כשיר לעבור ניתוח אזי בד״כ יש המלצה לניתוח. אך אם לא נוצרו סימפטומים וזה משהו מקרי שגילו בבדיקת הדמייה אזי לא תמיד צריך לנתח.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה