טחורים בהריןן שבוע 38

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

24/02/2019 | 15:55 | מאת: עאסי

אני בהריון בשבוע 38 סובלת מטחורים מדממים בכל פכם שיש לי יציאה יורד דם וזה שורף מה אפשר לעשות השתמשתי במשחות בפדים מגנזיום וגם אמבטיות חמות אבל זה חוזר מה חעשות ??

שלום, קודם כל להקפיד מאוד על תזונה עשירת סיבים תזונתיים, לשתות המון נוזלים - מים, תה , מרקים- וכך לדאוג שיהיציאות יהיו רכות (אך לא שלשוליות). להימנע מעצירות ולהימנע מישיבה ממושכת בשירותים. אפשר להשתמש במקביל במשחות או נורת להקלה סימפטומטית מטחורים. חשוב להיבדק ע״י רופא פרוקטולוג על מנת לבסס האבחנה והטיפול. כיוון שדימום ותחושת שריפה יכולים להיגרם גם מפיסורה.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה