יורד לי דם מהתחת והוא נפסק אחרי כל פעם

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/02/2019 | 09:50 | מאת: יעל

היי אני בת 17 וכשאני נכנסת לשירותים יורד לי דם מהתחת וזה קרה לי לפניי אבל נפסק אחרי יומיים ולפי מה שקראתי באינטרנט אני קצת חוששת כי גם לפני כמה חודשים הייתי בבית חולים כי התלוננצי על כאבים בצד שמאל ואמרו שזה כנראה קשור למעיים או משהו אני לא כל כך מבינה ואני מפחדת להתחיל בדיקות עכשיו

שלום יעל, דימום מפי הטבעת יכול להיגרם מסיבות שונות. הסיבות השכיחות באנשים צעירים יכול להיות ע"ר יציאות קשות או עצירות שגורמות לטחורים או פיסורה בפי הטבעת (סדק שטחי). אך ייתכנו גם גורמים אחרים שמקורם במעיים. על כן חשוב להיבדק ע"י רופא מומחה בתחום - פרוקטולוג. למרות החשש לא להזניח ולבדוק.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה