צואה לבנה אצל ילד בן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

12/07/2017 | 14:15 | מאת: קרן

שלום רב, ראיתי אצל הבן שלי (גיל שנה וחצי) צואה בגוונים מאוד מוזרים, היום בבוקר היה מן לבן גבישי (ראה תמונה) וגם חום עם אזורים אדומים. הרופאת ילדים לא טרחה להסתכל על הצואה עצמה כשבאתי....אבל שלחה אותי לבדיקת תרבית. האם בדיקה זו מספיקה או שעליי ללכת למישהו מומחה שיבדוק ? עליי לציין שלפני חודש גם היה לו קקי עם דם וזה עבר לבד. התרבית יצאה תקינה (לפני חודש). תודה רבה קרן

15/07/2017 | 17:54 | מאת: פרופ' עודד זמורה

קרן שלום רב, אינני כירורג ילדים ושאלה זו אינה בתחום התמחותי או תחום העיסוק של פורום זה. מומלץ לפנות לכירורג ילדים או לגסטרואנטרולוג ילדים לבדיקה והכוונת הטיפול

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה