בעיה ביציאות ונפיחות באזור פי הטבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/06/2017 | 14:51 | מאת: אייל

שלום רב, אני בן 46 לפי כחצי שנה עברתי בדיקת קולונוסקופיה עקב תסמינים של דם בניגוב ושינוי ביציאות הבדיקה הייתה תקינה אבל... לצערי עדיין יש בעיה עם היציאות לפעמיים מלווה בצריבה בפי הטבעת כמו כן נדרש מאמץ רב עבור היציאות וגם שמתי לב לנפיחות באזור פי הטבעת בזמן המאמץ לאחר מנוחה הנפיחות נעלמת . אשמח לקבל הכוונה מה אפשר לעשות

22/06/2017 | 23:49 | מאת: פרופ' עודד זמורה

אייל שלום רב, פורום זה נועד לספק מידע כללי בתחום עיסוקנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ להקפיד על ריכוך יציאות בכלכלה עשירה בסיבים (ניתן להשתמש בתוסף סיבים טבעוני שניתן לרכוש בכל בית מרקחת ללא מרשם) ושתיה מרובה, או במוצרים מרככי יציאות אחרים כגון פגלקס ונורמלקס. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה