גירוד בפי הטבעת לאחר סיום טיפול בתולעים

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

23/03/2017 | 20:59 | מאת: אביטל

שלום. נואשת לעזרה.. לפני חודש לקחתי ורמוקס שלושה ימים רצוף לאחר גילוי תולעים לראשונה בחיי. בת 33. לא עשיתי בדיקת צואה.. פשוט גירד וראיתי. לקחתי ורמוקס שלושה ימים היות ולא עזר אחרי יום אחד וככה המליץ הרופא. אחרי עשרה ימים שוב שני כדורים. התולעים עברו. אך מאז.. אין לי שקט בפי הטבעת וזה משגע אותי. זה לא גירוד כואב או מציק.. נסבל לגמרי. אבל מדגדג. יש תחושה שהולך שם משהו. ואני בודקת בלי סוף!! ואין תולעים. וזה גם שונה ממה שהרגשתי אז. בעיקר בטוחה שאין משום שבלילה.. ברגע שהיתי עולה למיטה ישר היו יוצאות. עכשיו אני במיטה ויש שקט. ובכל זאת בודקת בלי סוף. יש לעיתים תחושת רטיבות/הפרשה. אך לא כל הזמן. לא מזיעה שם.. עד שיגיע התור לפרוקטולוג.. האם מצב כזה מוכר? יש לי כל הזמן פחד שזה תולעים.. למרות שאני יודעת שזה לא זה. אבך הפחד משתק אותי. בנוסף אני בהריון. שבוע 15 כרגע. יש בלונים קטנטנים. שניים.. לא סובלת/סבלתי מעולם מטחורים. אך מציינת אולי יש קשר. פשןט רוצה פי טבעת שקט!כמו תמיד!! אודה לתשובתך.

27/03/2017 | 18:45 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, לצערי מתאורך איני יכול להקיש במדוייק ממה אתה סובל כרגע ומה מצבך. פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה