ניתוח סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

19/01/2017 | 10:36 | מאת: אביחי

שלום אני בן 23 עברתי ניתוח כריתה הסינוס בהרדמה מקומית כעבור שבועיים הייתי בביקורת ואמרו לי שעדיין יש רקמה דלקתית מפרישה שאלתי האם זה הגיוני עדיין שזה מפריש? מה אפשר לעשות שזה לא יחזור?

19/01/2017 | 10:45 | מאת: אביחי

היום הייתי בביקורת וקבעו לי ביקורת לעוד חודשיים ואני פשוט לחוץ שזה חוזר האם זה סביר שזה מפריש עדיין?

28/01/2017 | 23:58 | מאת: פרופ' עודד זמורה

כעיקרון אם הפצע הניתוחי הושאר פתוח בניתוח, ריפויו יכול לקחת מספר חודשים. ישנן טכניקות שונות לתיקון סינוס פילונידאלי, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרהו ללא בדיקה. אם יש ספק, מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה