ניתוח סינוס פילונידלי

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

15/01/2017 | 13:38 | מאת: ליאור

שלום, עברתי ניתוח של כריתת סינוס פילונידלי בעצם הזנב לפני כחודש וחצי. אני חיילת משוחררת ודחיתי את הטיול הגדול למזרח בגלל הניתוח. האם אני יכולה לטוס בעוד כחודש (חודשיים וחצי אחרי מועד הניתוח) לטיול בתנאים טובים יותר (בלי טרקים, להמשיך לשטוף כמה פעמים ביום, בלי להיכנס לים וכד') ? תודה רבה!

17/01/2017 | 22:07 | מאת: פרופ' עודד זמורה

ליאור שלום, כעיקרון כל עוד את שומרת על טיפול הפצע ועל ההגיינה המקומית לא אמורה להיות מגבלה על הפעילות, אולם לצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט מבלי להכיר את כל פרטי המקרה, וללא בדיקה. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה