מבקש יעוץ דימום חזק מפי טבעת

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

06/01/2017 | 01:01 | מאת: זהר

יש לי דימום חזק מפי הטבעת אין לי כאבים המקרא חוזר על עצמו כבר לעיטים קרובות וזה נמשך לכמה ימים הדימום לא רק עם צואה . וכשאני מנקה יש גושים של דם נראים כמו כבד רך לפעמים הגוש מגיע לגודל שלוש סנתים אני סובל מעצירות קשה משתמש ב לקסעדין באופן קבוע עברתי ניתוח פריצת דיסק אני מרותק לכסה גלגלים עכב הפריה מ מרץ 2015

17/01/2017 | 21:56 | מאת: פרופ' עודד זמורה

שלום רב, פורום זה נועד לספק מידע כללי על נושאים בתחום התמחותנו, ולצערי אין באפשרותנו וגם לא יהיה אחראי מצידנו לבצע אבחנות פרטניות או לתת יעוץ פרטני באינטרנט ללא בדיקה. מומלץ לפנות לגסטרואנטרולוג או לכירורג קולורקטאלי / פרוקטולוג לבדיקה והכוונת הטיפול.

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה