ניתוח צניחת רקטום Rectal prolapse

דיון מתוך פורום  כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה

26/12/2016 | 18:55 | מאת: בני

בן 28, כשלושה חודשים לאחר ניתוח כריתת חלק מהרקטום לאחר צניחתו,. מתלונן על כניסות רבות לשירותים לצורך יציאה, כ - 15 פעמים ביום, בכל פעם יש יציאה קטנה. בנוסף ריבוי גזים. מצב זה עוצר אותי מתפקוד חיים נורמלי. מה עליי לעדות על מנת לשפר זאת? בברכה בני,

17/01/2017 | 21:34 | מאת: פרופ' עודד זמורה

בני שלום, ראשית התנצלותי על העיכוב במתן התשובה. קשה לענות על שאלה זו נבלי לדעת איזה מתוך מגוון הניתוחים לטיפול בצניחת רקטום עברת. מציע לפנות לכירורג המנתח או למרפאת המחלקה המנתחת לבדיקה ויעוץ, או לפנות לכירורג קולורקטאלי עם כל החומר הרפואי הרלונטי

מנהל פורום כירורגיה קולורקטלית ופרוקטולוגיה