דמם במהלך נטילת גלולות

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/01/2006 | 15:38 | מאת: טלי

שלום ד"ר, אני בת 30 סובלת מאנדומטריוזיס קשה שהתגלה במהלך בירור אי-פוריות, אחרי לפרוסקופיה והיסטרוסקופיה ניתוחית נוקו והופרדו מוקדי האנדומטריוזיס. לאחר טיפולי הפריית מבחנה הריתי וילדתי לפני 8 חודשים. אני נוטלת גלולות 'יסמין' (ומדלגת על המחזור למשך 3 חפיסות). החודש החלטתי להמשיך ולדלג על המחזור גם באמצעות החפיסה הרביעית ולהפתעתי 7 ימים לפני סוף החפיסה, הופיעו לי תסמיני מחזור: כאבי ווסת , נפיחות בבטן, חולשה ודימום קל . כעת, החלטתי לסיים את החפיסה ( שזה עד סוף שבוע ) ולעשות הפסקה. מה דעתך והאם יש סיבה לבהלה?

שלום לך, כדאי לבצע הערכה של החלה ע"י בדיקת אולטרסאונד, בדיקה גינקולוגית, CA-125. עם הנתוים לבצע הערכה לגבי המשך טיפול תרופתי או ניתוחי בהצלחה, ד"ר שלומי כהן-אילון

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים