דימום שלא נפסק בווסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

04/02/2016 | 21:31 | מאת: שרה

לאחר 7 שנים שנטלתי גלולות התחיל לי כתמים והפרשה דמית . עברתי בדיקת פאפ תקינה , לאחר מכן בדיקה של צואר הרחם וגם יצאה תקינה. בהמלצת הרופא הוחלף לי סוג הכדור אך הדימומים לא פסקו. גם לאחר הפסקת הגלולות הדימום לא פסק. נשלחתי לבדיקת רחם הבחנתית ויצא תקין. כרגע שבוע מקבלת הווסת אני עדין מדממת בדימום מוגבר מהרגיל . יש לציין שאני בת 38 עם הריונות תקינים . מה השלב הבא ? האם הדימום תקין מחוסר איזון הורמונלי ? מחכה לתשובתך שרה

שרה שלום, בכדי לאתר הסיבה לדימומים יש לבצע אולטרסאונד מכוון לרחם לאתר פתולוגיות אנטומיות נוספות כגון אנדומטריוזיס או אדנומיוזיס, זה גם דורש בדיקה ע"י רופא נישם המתמחה בנושא, במקביל הייתי גם בודק תיפקוד הורמונלי בימי הוסת, עם תוצאות בדיקות אילו יהיה ניתן להתקדם באבחנה ובטיפול. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-יפה e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים