דימום לאחר יחסי מין

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/04/2015 | 22:08 | מאת: עדי

שלום בת 28, שמונה חודשים לאחר לידה ראשונה בחודש חמישי של ההיריון הופיע דימום לאחר יחסי מין ובבדיקה של רופאה נמצא פוליפ שהוסר נשלח לביופסיה שחזרה תקינה ונלקח משטח פאפ שחזר תקין היום לאחר קיום יחסים (לאחר 14 ימי נידה) הבחנתי שנוזל הזרע שיצא מהנרתיק היה צבוע באדום לאחר שהחזרתי קיסם אוזניים הבחנתי בגוון ורדרד, כלומר הדימום פנימי האם יש לגשת לבדיקה? מה יכולה להיות הסיבה בהתייחס לכך שלפני שנה עשיתי משטח פאפ שיצא תקין? תודה

שלום לך, לא ברור האם מקור הדימום לא מתוך חלל הרחם, הייתי מבצע אולטרסאונד גינקולוגי לשלילת פוליפ רחמיף קולפוסקופיה לבדיקת צוואר הרחם למרות הפאפ התקין ובמידת הצורך היסטרוסוקפיה לבדיקת חלל הרחם. אשמח לסייע לך בהצלחה, ד"ר שלומי כהן מומחה בגינקולוגיה, יילוד ופוריות מנהל היחידה לניתוחים אנדוסקופיים גינקולוגיים(זעיר פולשניים) הרצליה מדיקל סנטר, רמת ים 7, הרצליה פיתוח מרכז רפואי נ.א.ר.א, זבוטינסקי 155, ר"ג מתאמת קלינית :054-5485062-נורית e-mail:[email protected] web site: www.dr-cohen.co.il

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים