היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

02/12/2020 | 17:56 | מאת: ריקי

שלום וברכה, לפני חודשיים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית לתיקון נישה קיסרית. אחרי הניתוח דיממתי שבוע.. מאז קיבלתי שני ווסתות, כל פעם אחרי שנגמר הווסת מתחיל כאבי גב תחתון חזקים למשך שבוע ודימום, בווסת הראשונה זה היה דימום די חזק ועכשיו פחות.. דימום שונה מהמחזור בצבע כהה יותר.. רציתי לשאול מה זה אומר והאם זה תקין, זה כאבים שלא היה לי לפני (עשיתי בדיקת שתן שיצאה תקינה) גם בקשר לדימום, אמרו לי שיש דימום רק אחרי הניתוח עד הווסת ולא אמור להמשיך.. תודה רבה!

לאחר תיקון נישה קיסרית, יש תקופת החלמה של עד כ-3 חודשים בהם יתכן ועדיין הוסת לא תהייה סדירה. במידה והדימומים ימשכו מעבר יש מקום לשקול טיפול הורמונלי בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים