הפרשות חומות-דמיות לפני וסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

22/11/2020 | 21:45 | מאת: שירי

שלום רב, מזה כשנתיים אני סובלת מתופעה של הפרשות חומות- דמיות כשבוע לפני הוסת ומתלווה אליהן גרד נוראי 24/7 ושריפה במתן שתן. לרוב זה עובר כשהוסת מגיעה אך יש חודשים שזה ממשיך רצוף עד לוסת הבאה. הדבר התחיל אחרי לידה. הייתי אצל למעלה מ6 רופאי נשים (אצל כל אחד טופלתי במשך כמה חודשים בתקווה למצוא פיתרון)וכל אחד נתן אבחנה שונה וטיפול שלא עזר (פטריה,דלקת וכאלו שאמרו שהם לא רואים כלום). בנוסף אני סובלת מכאבי בטן במהלך יחסי מין ולעיתים מדימום תוך כדי יחסים (מציינת בנוסף שיש לי שחלות פוליציסטיות ולא לוקחת גלולות כי לא מצאתי משהו שמתאים לי) עשיתי בדיקת פאפ לאחרונה שהייתה תקינה. אני ממש כאובה ומתוסכלת ואשמח לדעת האם יש איזשהי הגדרה רפואית שיכולה להתאים למצב שלי שאדע להגיד זאת לרופא נשים הבא שאלך אליו ואבקש שישקול זאת? תודה מראש!!

יש לבדוק גם הכיוון של אנדו/אדנומויזיס אצל מומחה בתחום. בהצלחה!

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים