דימום חום 13 יום לאחר וסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

06/09/2020 | 20:50 | מאת: מודאגת

בת 41. הריון אחרון קיסרי לפני 5 שנים. מחזור סדיר. המחזור האחרון היה בין 15-20.8 ב- 2.9 התחילה הכתמה חומה בהירה ובהמשך הכתמה חומה כהה. בניגוב מעט דם בהיר והפרשה חומה כהה. תחושה של כאבי מחזור קלים. מה זה יכול להיות? ביוץ לא תקין? מחזור בין ויסתי?

ראשית יש לשולל הריון. במידה ואין יש לבדוק את מבנה הרחם לוודא שלא מדובר מצלקת הניתוח הקיסרית שלעיתים מפריעה גם שנים אחרי.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים