דימומים לאחר הפסקת מחזור

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

30/08/2020 | 09:49 | מאת: גלית

אני בת 56 הופסק המחזןר בערך לפני שנה עברתי לפני תשעה חודשים הורדת פוליפ מחלל הרחם שהיה תקין התחלתי לקחת גלולות לגיל המעבר אביאנה לפני שבועיים החל דימום עם כאבי מחזור הפסיק לכמה ימים ושוב חזר לי האם התופעה נגרמת מהגלולות ? האם להפסיק לקחת ? האם זה נורמאלי בגיל 56 שיהיו דימומים עם כאבי מחזור ?

יש לברר מקור הדימום, קבעי תור לבדיקת אולטרסאונד ושקילת ביופסיה מרירית הרחם ע"י רופא הנשים המטפל

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים