דימום אחרי היסטרוסקופיה ניתוחית

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

29/08/2020 | 18:37 | מאת: אנה

שלום, לפני ארבעה ימים עברתי היסטרוסקופיה ניתוחית להסרת שארית שליה (3.5-4 ס"מ). השארית הוצאה ללא שימוש בחשמל (באופן קהה). אני עדיין מדממת (דיממתי כבר לפני עוד מאז הלידה כתוצאה משארית השליה). בשום שלב ללא חום או תסמינים אחרים - האם זה תקין? הדימום קל אך אדום ומצריך שימוש בתחבושות מחזור (קל יותר ממחזור). כמה זמן צפוי להמשך הדימום ומתי צריך ללכת להבדק? תודה!

הדימום יכול להמשך מספר ימים ולעיתים אף יותר בפרט אם את מניקה אפילו לסירוגין או נוטלת גלולות. במידה והתהליך עבר ללא סייגים מבחינת המנתח הרי שיש להמתין עוד כמה ימים עד שהדימום יפסק לחלוטין.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים