דימום עם רירית דקה מידי לשלב ווסת

דיון מתוך פורום  דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים

13/08/2020 | 08:17 | מאת: אני אני

שלום דר. אני בת 31, מנסה להרות. במעקב זקיקים אמרו שאני לקראת ביוץ בתאריך ה26.7 עם lh 30(היום ה19 למחזור). אתמול ב12.8 (יום 36 למחזור) פניתי לרופא משום שהמחזור לא הגיע עדיין ובבדיקת us הוא אמר לי שהרירית שלי דקה מידי עדיין בשביל הריון או מחזור, וטען שהמחזור ככל הנראה יגיע עוד שבוע (6 מילימטר). למחרת (היום), התחיל לי דימום בבוקר. זה הגיוני שמתחיל דימום ווסת כשהרירית עוד דקה? על מה זה יכול להעיד? (בעבר היה לי הריון מולארי אז אני דואגת מכל דבר שנראה חשוד)

13/08/2020 | 13:38 | מאת: אני אני

עשיתי כבר בדיקות פרופיל הורמונלי וus, והכל נראה תקין

ראשית אם יש ספק בדקי הריון, שנית, עיכובים בוסת מהסוג שתארת מופיעות אצל נשים רבות מסיבות של לחץ, שינוי מזג אוויר, שינויים במשקל ועוד סיבות רבות. יש להמשיך מעקב כולל בדיקות הורמונליות לשלילת בעיה.

מנהל פורום דימומים גינקולוגיים בלתי סדירים ורפואת נשים